miercuri, 1 noiembrie 2017

7 moduri rapide de a face bani de la domiciliu




Oricine a încercat vreodată să "lucreze de acasă" sau să "facă bani de acasă" È™tie că webul este plin de site-uri proclamând că puteÈ›i face mii de euro sau lei din confortul camerei dvs. de zi, de cele mai multe ori necesitând să cumpăraÈ›i o carte, CD sau DVD pentru a afla cum. Din moment ce există atât de multe oferte  poate fi frustranta căutarea unor modalități legitime de a lucra de acasă. Mai jos sunt câteva idei rezonabile de luat în considerare.
  

Nici una dintre acestea nu vă va face bogați, dar sunt opțiuni bune pentru a pune niște bani în plus în portofel.

• Companiile de vânzări directe pe piaÈ›a internă - găzduiÈ›i "case" la domiciliu pentru a obÈ›ine reduceri È™i puÈ›ini bani sau pentru a deveni un reprezentant independent de vânzări pentru a vă face clienti si automat ceva banuti in plus. Multe dintre ele oferă magazine online pe care le puteÈ›i înfiinÈ›a sub numele dvs. Unele dintre cele mai populare sunt: ​​Avon, Mary Kay, Tupperware, Cadouri de treizeci È™i unu sau Bucătar amabil; există, de asemenea, numeroase companii care vând lumânări, bijuterii, cărÈ›i pentru copii, haine pentru copii etc.) – este mult de alergat si de oferit mai ales cand sunt comenzi mari, dar cu cat comenzile si vanzarile sunt mai mari cu atat si comisionul este mai mare; pana acum, din ce am incercat eu, ORIFLAME are cel mai mare comision la vanzari (si nu-i fac reclama, sunt reprezentant de vanzari a mai multor brand-uri asa ca ramane sa incercati).

• Cautati un eBay cu "GaranÈ›ie de vânzare" – Faceti o lista din casa, de sus în jos pentru articolele neutilizate. DeschideÈ›i un magazin pe eBay (este gratuit) – mai putin pentru Romania de unde nu se accepta vanzare de produse (dar exista alte cai), fotografiaÈ›i obiectele È™i lăsaÈ›i licitaÈ›ia să înceapă. VeÈ›i obÈ›ine, de asemenea, avantajul suplimentar de eliberare a casei tale! (in Romania exista o multime de site-uri care pot ajuta la vanzarea acestor produse cum ar fi : olx, la jumatate, publi24 etc)

Anchete online - Există tone de site-uri online care vă plătesc pentru a completa sondajele astfel încât să poată obÈ›ine date de piață, asiguraÈ›i-vă că site-ul este gratuit! – si nu sperati in castiguri imediate sau mari. Cele incercate de mine nu sunt tocmai cele mai rapide ; primesti rar cate un sondaj si de cele mai multe ori nu te incadrezi ca profil. Sunt platite prost si iti mananca mult timp. Dar pentru cativa banuti poti incerca viewpoint, ipoll, mobrog, ivox, etc.

• Plimbatul cateilor / Pet Sitting - Proprietarii câinilor au întotdeauna nevoie de cineva să-È™i plimbe câinele într-o zi de lucru ocupată sau animalele de companie stau peste noapte atunci când sunt în vacanță sau de afaceri. CercetaÈ›i companiile locale de îngrijire a animalelor de companie din zona dvs. pentru a revizui serviciile pe care le oferă. PuteÈ›i chiar să începeÈ›i prin a lucra pentru unul dintre ei.

Pentru Copii - Babysiter în casa ta - Mulți părinți caută alternative alternative la îngrijirea copiilor; gandeste-te sa stai cateva copii in casa ta! Dacă aveți proprii copii la domiciliu, există beneficiul suplimentar al timpului de joc și al socializării cu copiii dvs.

Freelance Writing - Dacă aveți un talent pentru scriere, există multe oportunități de scriitor independent, cum ar fi scrierea de piese tehnice sau de marketing; sau articole pentru reviste, ziare sau reviste. De asemenea, puteți să fiți plătit pentru a scrie articole de blog pentru diverse site-uri web, cum ar fi rețeaua Yahoo Contributor, de exemplu. Pentru Romania cel mai greu este cu pretul platit pentru astfel de lucrări. Iti trebuie un portofoliu minim si multa munca pentru cativa banuti. Pentru romani, bransa nu este cea mai productiva dar nici de neglijat. Daca ai mult timp liber la dispozitie si talent cu carul atunci poti sa incerci pe la diverse site-uri. E greu pana iti faci un renume si clienti fideli. Exista si riscuri - MARI, unul fiind sa nu primesti plata. N-as vrea sa descurajez dar nu sunt multi clienti care platesc corect si la timp. Dar nu trebuie sa renunti.
  Imagini pentru congrazie.ro

• ÃŽncepeÈ›i un Business Home-Stick cu talentele tale sau ce-È›i place să faci. LuaÈ›i în considerare următoarele:

Fotografie; începeți o mică afacere de fotografie. Exista site-uri care platesc pentru fotografiile deosebite si profesionale (mai mult sau mai putin)

MeÅŸteÅŸuguri; începeÈ›i un magazin pe Etsy (exista varianta si pentru Romania – BRESLO) care vă vinde produsele fabricate manual

Cusut; poti fi o croitoreasă care să vândă obiectele de îmbrăcăminte realizate manual pe Etsy
scrapbooking; începeți o afacere creând foi de copii pentru noi, oamenii mai puțin creativi!
Coacere/patiserie; începeți o afacere de coacere cu un tort mic. Exista gospodine si brutari care stiu meserie si au secrete pentru prajituri deosebite si mai ales naturale si sanatoase. Fura secretul, produ si vinde. Portofoliu de clienti va veni (dar, repet, nu fara rabdare si munca).

Planificarea petrecerilor; începeți mici cu petreceri de aniversare etc. și, eventual, extindeți-vă la evenimente mai mari, cum ar fi nunți! (mai greu pentru Romania, dar nu se stie ce talent zace in fiecare dintre noi)

Muzică; pune paza pe talentul tău (pian, voce, chitară etc.), oferă lecții de muzică chiar la tine acasa, daca detii suportul necesar.
Există unele locuri de muncă legitime la domiciliu sau de acasa pe care le puteți găsi online, cum ar fi un asistent virtual sau un reprezentant al serviciului de relații cu clienții.

Asigurați-vă că nu vă înscrieți pentru nimic care necesită orice fel de taxă în avans. Congrazie și freelancerit sunt, de asemenea, locuri fantastice pentru a începe căutarea de lucru de la concertele la domiciliu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu