miercuri, 1 noiembrie 2017

De ce am nevoie pentru Bitcoin mining ?

Minerit cu o placă grafică
 Cardurile grafice au mai multe procesoare care pot funcționa în paralel unul cu celălalt. Acest lucru este foarte diferit (mai puternic!) Decât un singur procesor, care poate calcula doar câteva calcule diferite la un moment dat. Acest lucru face cardurile grafice mai potrivite pentru Bitcoins miniere. Cu cât hardware-ul este mai bun - cu atât este mai bine rentabilitatea investiției. Țineți minte, totuși, aceasta utilizează energia electrică. Alegeți astfel sursa de alimentare corectă.

Acesta este modul tradițional de exploatare a Bitcoins. Folosind instalația de minerit sau platforma minieră pentru a-mi ajuta Bitcoins pe bază individuală. Acest lucru utilizează o mulțime de putere și aveți nevoie de o configurație puternică pentru a avea chiar și o mica șansă de a câștiga o anumită rentabilitate a investiției. Dar când o faci bine, potențialul de creștere este grozav.Mineritul cu o piscină minieră

 Atunci când nu doriți să investiți în hardware scump (deși poate fi profitabil), puteți alege această strategie. Un bazin minier este un grup de utilizatori care încearcă să pună împreună Bitcoins împreună. Puterea tuturor platformelor împreună este combinată pentru a putea aduna Bitcoins cât mai repede posibil. Cu toate acestea, Bitcoins-urile produse trebuie distribuite tuturor utilizatorilor din bazinul minier. De asemenea, proprietarul băncii are o cotă.

Exploatarea cu un Antmining


Antminarea este cel mai simplu mod de a genera criptocine. Cu toate acestea, ele sunt specifice unei singure monede. De exemplu, Antminer L3 + nu poate decât să-mi arate Litecoins. Cu prețul flexibilității, puteți obține un ROI foarte ridicat. Acestea sunt foarte simple: descărcați doar software-ul minier pe care doriți să-l minți, conectați-l în perete și sunteți gata să plecați! Rețineți că trebuie să achiziționați separat sursa de alimentare. Puteți să le comandați aici. Anthimatoarele sunt dezvoltate de experți pentru a funcționa la fel de eficient


 De exemplu se poate folosi:

13 GPU Mining Rig 345 AMD - ROI expert Rig

Whinkel Mining rig Specs of this Miner:

    - 1x Open frame housing
    - 1x ASRock H110 Pro BTC+
    - 13x Radeon RX 470 4096MB
    - 1x 8GB Memory DDR4
    - 2x 1000W Power Supply
    - 1x Intel Celeron G3900/G3930
    - 1x Windows 10
    - 1x 120GB SSD
Pentru mai multe informatii si preturi puteti intra pe whinkel.


Tineti minte ca minarea necesita resurse imense atat financiare cat si electrice. Nimeni nu garanteaza ca investitia se poate amortiza si trebuie luat in calcul faptul ca rezultatele minarii trebuie sa depaseasca cheltuielile atat cu energia elecatrica cat si cu investitia in sine.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu