miercuri, 1 noiembrie 2017

Cum pot obține bicoins? - partea 4

Pasul 4 ---> Cum să folosiți Bitcoins?
A incepe să utilizezi bitcoins poate fi incitant, deoarece este o tehnologie nouă. Bitcoins pot fi folositi pentru a achiziționa aproape orice doriți. Servicii dentare, o masina noua, calatorii si chiar imobiliare de lux.
Vă recomandăm să căutați directoarele comercianților Bitcoin de mai jos pentru a găsi comercianții care vă interesează. Puteți să cumpărați cu ușurință carduri cadou cu bitcoin și să faceți cumpărături la majoritatea magazinelor pe care le utilizați deja.
Directoare pentru comercianți Bitcoin


    
Airbitz - găsiți comercianții prietenoși în apropierea dvs. și online
    
Open Bazaar - O piață descentralizată
    
Coinmap - găsiți comercianții prietenoși în apropierea dvs.
    
Purse.io - Obțineți reduceri mai mari de 20% pe Amazon.com


Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți cumpăra împreună cu Bitcoin este serviciile VPN (Virtual Private Network) pentru a vă menține traficul pe Internet, sigur și privat. Am realizat o listă cuprinzătoare de VPN-uri pe care le puteți cumpăra cu Bitcoin.


Un alt instrument pe care mulți oameni îi place să-l cumpere este un card de debit Bitcoin, care permite oamenilor să încarce un card de debit cu fonduri prin intermediul Bitcoins.


Imagini promoționale


 Bitcoin Accepted here




Sunteți un comerciant sau un comerciant liber care ar dori să înceapă să accepte bacșișuri pentru produse sau servicii? Avem câteva grafică de înaltă rezoluție care vă pot ajuta.



Deci, acesta este exact semnul tipic pe care îl puteți găsi și pe Bitcoin Wiki.


Doar că este într-o formă complet scalabilă PSD, chiar dacă o suflă până la rezoluții uriașe printabile nu le va face niciun rău. Și le puteți edita cu ușurință.


Toate imaginile au colțuri transparente.



 Cumpara carduri cadou cu Bitcoins

Disponibil de la Gyft și poate fi plătit la: Amazon


Caritate  -    BitGive - o fundație non-profit care acceptă donații din partea comunității Bitcoin și oferă daruri caritabile pentru sănătatea publică și de mediu din întreaga lume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu