miercuri, 1 noiembrie 2017

Cum pot obține bicoins? - partea 3

Pasul 3 ---> Cum să obțineți Bitcoins

Cum să cumperi Bitcoins


Cu prețul Bitcoin atât de volatil, mulți oameni par curioși să obțină ceva. Mai jos am enumerat câteva dintre cele mai bune schimburi.



Dacă doriți să faceți propriile dvs. cercetări, atunci verificați ghidul nostru despre cum să cumpărați băuturi alcoolice în orice țară. Iată recomandările noastre:


Coinbase este una dintre cele mai mari burse Bitcoin din lume. Utilizatorii din Statele Unite, Canada, majoritatea Europei și Singapore pot cumpăra brichete cu un cont bancar conectat sau transfer SEPA.


Utilizatorii europeni pot achiziționa cartușe bituminoase cu carduri de credit sau de debit 3D securizate.



 Indacoin este o platformă globală care permite achiziționarea rapidă de mărfuri în mai mult de 200 de țări cu un card de credit sau de debit și fără înregistrare.

Dacă este prima dată când utilizați cardul, veți primi un apel de la Indacoin cu un cod de 4 cifre, care trebuie introdus pe pagina dvs. de comandă. După aceasta, va trebui să introduceți un cod din 3 cifre, care poate fi găsit pe extrasul de card online alături de suma taxată.


Veți avea limita de 50 USD pentru prima tranzacție, 100 USD pentru a doua tranzacție disponibilă după patru zile de la achiziția inițială și 500 USD după opt zile de la prima cumpărare. Limita totală pentru prima lună va fi de 5.000 $ și nu va mai fi nici o limită.


Deoarece cardul dvs. este verificat, criptarea este trimisă automat în termen de zece minute după efectuarea plății.



Sunt multe platforme care va pot ajuta , cele enumerate mai sus sunt cele mai sigure dar nu singurele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu