miercuri, 1 noiembrie 2017

Cum pot obține bicoins? - partea 1

Cea mai ușoară și mai rapidă modalitate de a cumpăra instantaneu cu un card de credit sau de debit este via Indacoin, unde puteți achiziționa un bilet de 50 de dolari sau mai puțin, rapid și, de obicei, în 10 minute.

Cu toate acestea, ați putea fi nou la întregul concept de criptocuritate și pentru asta vă recomandăm să învățați câteva lucruri.


Bitcoin este extrem de puternic, dar și diferit de moneda pe care o cunoașteți și o utilizați în fiecare zi.



 Pasul 1 ---> Începeți cu Bitcoin
 
Înainte de a începe să utilizați Bitcoin, care este încă experimental, dar a funcționat fără întreruperi de peste opt ani, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți pentru a le folosi în siguranță și pentru a evita capcanele obișnuite.



În primul rând, Bitcoins sunt imposibil de contrafăcut sau de inflație.
În al doilea rând, le puteți utiliza pentru a trimite sau primi orice sumă de bani, cu oricine, oriunde în lume, la un cost foarte scăzut. Plățile de tip Bitcoin sunt imposibil de blocat, iar portofelele de tip bitcoin nu pot fi înghețate.


În al treilea rând, cu Bitcoin puteți controla direct banii fără a trece printr-o terță parte ca o bancă sau Paypal.


În al patrulea rând, tranzacțiile Bitcoin nu pot fi inversate sau rambursate. Ar trebui să te ocupi doar de afaceri sau de oameni în care ai încredere.


În al cincilea rând, o tranzacție Bitcoin trebuie confirmată cel puțin o dată, dar de preferință de 6 ori înainte de a se întâmpla și devine ireversibilă.
În al șaselea rând, Bitcoin nu este anonim, dar se mișcă. Toate tranzacțiile Bitcoin sunt stocate public și permanent în rețea, ceea ce înseamnă că oricine poate vedea soldul și tranzacțiile oricărei adrese Bitcoin.


În al șaptelea rând, puteți obține bijuterii prin acceptarea lor ca o plată pentru bunuri și servicii sau prin cumpărarea acestora de la un prieten sau pe cineva din apropierea dvs. De asemenea, le puteți cumpăra direct dintr-un schimb cu contul dvs. bancar.


Al optulea, există un număr tot mai mare de servicii și comercianții care acceptă Bitcoin în întreaga lume. Puteți folosi Bitcoin să le plătiți și să vă evaluați experiența pentru a ajuta companiile cinstite să câștige o vizibilitate mai mare.


În al nouălea rând, industria Bitcoin se schimbă întotdeauna și există multe servicii de știri Bitcoin pentru a rămâne la curent.


Al zecelea, feriți-vă de proiectul Bcash, BCH, Bitcoin Cash, similar confuz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu