miercuri, 1 noiembrie 2017

Cum pot obține bicoins? - partea 2

Pasul 2 ---> Cum să obțineți un portofel Bitcoin

Setarea primului dvs. portofel Bitcoin este simplă. Există mai multe portofele mobile, desktop și hibride de calitate disponibile. Dacă doriți să faceți o cercetare aprofundată, puteți citi ghidul nostru cuprinzător despre cum să găsiți cel mai bun portofel Bitcoin.

O cale mare ar fi:

(1) un portofel mobil precum Airbitz (iPhone, Android), CoPay (iPhone, Android) sau Mycelium (Android).

(2) să achiziționați biții de la un prieten, ca plată pentru un bun sau serviciu sau să cumpărați brichete de la unul dintre numeroasele burse.

(3) dacă decideți să stocați cantități mari de bitcoins și doriți să știți că sunt absolut sigure, atunci utilizați Armory.


 Cele mai bune portofele Mobile Bitcoin

Aplicațiile iPhone și Android sunt disponibile cu opțiuni populare, printre care:

 Copaybreadwallet (Android)AirbitzArmory, etc.

Portofelele de web Bitcoin sunt cele mai ușoare și mai convenabile de utilizat, dar sunt potențial mai puțin sigure decât opțiunile de mai sus, deoarece cheile private pentru Bitcoin sunt de obicei deținute de o terță parte.

Datorită numărului mare de încălcări ale securității în cazul în care oamenii au pierdut bitcoins, nu recomandăm nici unul dintre portofelele web Bitcoin actuale. Un portofel cum ar fi Copay poate fi folosit pe mobil și desktop. Oferă avantajele unui portofel software și este ușor de utilizat în multe dispozitive. Copay vă ajută să vă împărțiți în siguranță portofele cu alte persoane.

Portofelele hardware Bitcoin sunt cele mai sigure deoarece nu vă expun cheile private la rețea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu